Tosiaan, tämä blogi ei ole päivittynyt yli vuoteen, mutta 2009 ilmestynyt ja kauan sitten loppuunmyyty kirjani (josta oli tarkoitus tulla uusi, päivitetty laitos, joka ei kuitenkaan valitettavasti toteutunut) Näin käytät Twitteriä on nyt saatavilla sähkökirjana PDF-muodossa hintaan 4,99 euroa. Sitä voi lukea tietokoneella, älypuhelimella, tabletilla tai käytännössä kaikilla lukulaitteilla.

Kirjaa ei siis ole päivitetty, vaan kyseessä on sama, 2009 julkaistu teos, nyt vain e-kirjana. Monet tiedoista ovat siis vanhentuneita, mutta kirjassa on paljon edelleen hyödyllistä tietoa ja vinkkejä esimerkiksi siitä, miten eri käyttäjäryhmät voivat hyödyntää Twitteriä. Kirjaa kysellään minulta edelleen jatkuvasti ja edellinen arvostelukin siitä ilmestyi tämän vuoden puolella.

Twitter-kirjan jälkeenhän minulta on ilmestynyt myös kirjat CFS:n ja fibromyalgian hoito, Hankala potilas vai hankala sairaus sekä esikoisromaanini Marian ilmestyskirja, joita on saatavilla edelleen (kaikkia paitsi keskimmäistä myös e-kirjana). Twitter-koulutuksia pidän nykyään harvoin, koska en enää asu Suomessa, mutta viime elokuussa olin viimeksi Ylellä kouluttamassa.