Näin käytät Twitteriä

Maija Haavisto: Näin käytät Twitteriä (Finn Lectura)
ISBN: 978-951-792-439-9
29,00€

Tuntuuko Twitter pelkästään ylihypetetyltä hömpältä, jolle et keksi mitään järkevää käyttöä? Näin käytät Twitteriä osoittaa vääräksi tämän edelleen yleisen mielikuvan. Finn Lectura -kustantamon marraskuussa 2009 julkaisema kirja on ensimmäinen suomenkielinen Twitter-opas ja soveltuu niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin Twitteriä käyttäneille.

Kirja on selkeä ja kattava opas paitsi itse Twitterin käyttöön, myös siihen liittyviin ohjelmiin ja lisäpalveluihin. Siinä käydään läpi Twitter-etiketti, “brändääminen” ja parhaat toimintatavat erilaisille käyttäjäryhmille, kuten yritykset, media, järjestöt, kirjastot, opettajat, matkailijat ja harrastajat. 140-merkkiset viestit taipuvat yllättävän moneen, kun niitä osaa hyödyntää.

Jos mietit, miksi tästä kirjasta – tai Twitteristä ylipäänsä – olisi hyötyä juuri sinulle, vastaus löytyy kirjan ensimmäisestä luvusta. Myös kirjan sisällysluettelo on verkossa.

Kirja on valitettavasti loppuunmyyty painetussa muodossa, mutta sitä on saatavilla yhä sähkökirjana edulliseen 4,99 euron hintaan sekä useimmista kirjastoista.